Laswerkzaamheden-Xplended-04
Metaalbewerking

Xplended: Uw partner in gespecialiseerde metaalbewerking 

Bij Xplended zijn we niet alleen gespecialiseerd in het werken met verschillende soorten materialen, maar ook in het tot leven brengen van jouw ideeën. Ons vakmanschap strekt zich uit van het precieze snijden tot het vakkundig vormgeven van diverse materialen, waaronder metaal. In onze moderne bedrijfshal in Stolwijk staat een team van ervaren vakmensen klaar met geavanceerde machines om aan al jouw eisen te voldoen. 

Maatwerk in metaal 

Onze diensten beginnen met een grondige bespreking van jouw wensen. Dit stelt ons in staat om een breed scala aan projecten aan te nemen, elk met een persoonlijke benadering. Of het nu gaat om constructieonderdelen, machines of decoratieve items, wij zorgen voor een product dat perfect aansluit bij jouw specificaties. 

Duurzame afwerking met poedercoating 

Naast metaalbewerking bieden we ook poedercoating aan. Deze techniek biedt een duurzame en aantrekkelijke afwerking. Door middel van een elektrostatisch proces wordt poeder op het oppervlak aangebracht en vervolgens in een oven verhit, waardoor een stevige en kleurrijke coating ontstaat. 

Flexibiliteit in productie en aanpassingen 

Wij begrijpen dat jouw behoeften kunnen veranderen. Daarom bieden we de flexibiliteit om meerdere producten tegelijk te bestellen of om eerder besteld product opnieuw te laten produceren. Met behulp van de technische tekeningen in ons bezit kunnen we jouw producten moeilijk en nauwkeurig reproduceren.  

Toewijding aan kwaliteit en precisie 

Ons doel is om niet alleen aan jouw eisen te voldoen, maar deze te overtreffen. Of het nu gaat om een enkel stuk of een serie producten, wij staan garant voor vakmanschap en aandacht voor detail in elk project. 

Bij Xplended zijn we toegewijd aan het leveren van topkwaliteit metaalbewerkingsdiensten, van het precies snijden van metaal tot het aanbrengen van gespecialiseerde afwerkingen zoals poedercoating. Onze flexibiliteit, aandacht voor detail en vermogen om aanpassingen te maken, zorgen ervoor dat we altijd een product leveren wat precies aan jouw wensen voldoet. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij jouw visie in kunnen realiseren met metaalbewerking.  

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Metaalbewerking

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.