xplended
xplended-watersnijmachine
watersnijmachine
watersnijmachine-xplended

Glas watersnijden 

In de wereld van bedrijfsmatige glasbewerking is precisie goud waard. Glas watersnijden biedt nauwkeurigheid, gecombineerd met efficiëntie. Hoewel glas watersnijden veel voordelen biedt en geschikt is voor vele soorten glas, is het belangrijk om op te merken dat het niet geschikt is voor gehard glas. Bij gehard glas bestaat het risico dat het glas breekt vanwege zijn inherente spanning. 

De voordelen van glas Watersnijden  

  • Vriendelijk voor je ontwerp: Het koude snijproces betekent dat je geen zorgen hoeft te maken over hitte die het glas vervormt. Dit betekent fijnere details en een vlekkeloze afwerking. 
  • Vrijheid van vorm: Of het nu gaat om een ingewikkeld patroon of een eenvoudig ontwerp, watersnijden maakt het mogelijk. Met uitzondering van gehard glas natuurlijk. 
  • Veilig en zuiver: Minder scherven, minder risico, en een nette snede, keer op keer. 

Toepassingen binnen bedrijven 

  • Interieur & Architectuur: Denk aan op maat gemaakte glazen panelen voor bedrijfsgebouwen of unieke designelementen voor kantoorinterieurs. 
  • Productie & Fabricage: Glascomponenten voor machines, speciale vensters voor technische apparatuur, en andere industriële toepassingen vinden hun oorsprong vaak in watersnijtechnieken. 
  • Kunst & Decor: Voor bedrijven in de decoratieve sector, kan glas watersnijden gebruikt worden voor het vervaardigen van unieke kunststukken of decoratieve elementen voor commerciële ruimtes. 

Glas laten watersnijden door Xplended 

Als je bedrijf behoefte heeft aan een betrouwbare, precieze en efficiënte methode voor glasbewerking, dan is glas watersnijden zeker het overwegen waard. Benut de mogelijkheden, met uitzondering van gehard glas, en zie hoe deze techniek jouw productieproces kan transformeren! 

Ontdek de mogelijkheden die glas watersnijden te bieden heeft en neem contact met ons op.  

Stel uw vraag of vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

xplended-metaal-offerte
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in