xplended-laswerkzaamheden

Laswerkzaameden bij Xplended

Laswerkzaameden

Laswerkzaamheden-Xplended-04
Laswerkzaamheden-Xplended-03
Laswerkzaamheden-Xplended-02
Laswerkzaamheden-Xplended-01

Staal, RVS en aluminium

Laswerkzaamheden

Xplended voert diverse laswerkzaamheden uit. Wij lassen staal, RVS en aluminium. Bij ons kun je onder andere terecht voor:

  • Balkonhekken
  • Hekwerken
  • Klein constructiewerk
  • Tafelframes
  • Trappen

Onze ervaren medewerkers beschikken over de benodigde kennis van zaken en door de juiste machines te gebruiken, pakken we graag diverse projecten op. Wij bespreken de opdracht met je, dit kan bij ons op kantoor in Stolwijk of we komen bij jou langs. Na het gesprek ontvang je van ons een offerte. Ga je met de offerte akkoord dan gaan we direct voor je aan de slag. Laat je laswerkzaamheden door Xplended uitvoeren? Dan ben je verzekerd van kwaliteit en professionaliteit.

Welke las methodes gebruiken we?

Voor het bewerken van staal, RVS en aluminium zijn verschillende methodes. Wij passen Mig-lassen en Tig-lassen toe. Per opdracht bepalen we welke lasmethode het geschiktst is. Hieronder een korte uitleg van de lasmethodes.

Mig-lassen

Er wordt bij deze methode door middel van een vlagboog de plaats verhit waar de twee onderdelen met elkaar moeten worden verbonden. Op deze manier ontstaat er een smeltbad, dit is gesmolten metaal dat ontstaat door het smelten van een dunne metalen draad die in het lasapparaat zit. Om roestvorming te voorkomen, wordt er door beschermgas een dun laagje op het metaal aangebracht.

Tig-lassen

Het is net als Mig-lassen een manier van booglassen. Door de hoge temperatuur die ontstaat bij Tig-lassen, wordt er gebruik gemaakt van inert gas. Elk ander gas zou door de hoge temperatuur het metaal aantasten. Bij deze methode wordt er gewerkt met een niet-afsmeltende elektrode van wolfraam met een constante stroomsterkte.

Besteed je laswerkzaamheden uit aan Xplended

Metaal is een duurzaam product en bij ons heb je dan ook volledige garantie op het product dat we leveren. Als je wil kunnen we het product in de door jou gewenste kleur afwerken. Op deze manier voldoet het altijd aan jouw wensen en eisen. Ben je benieuwd wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze diensten

Stel uw vraag of vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

xplended-metaal-offerte
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in