eceb2622-b474-44d7-9fde-78ad1fe9c974

Metaal op maat bij Xplended

Metaal

xplended
xplended-watersnijmachine
watersnijmachine
watersnijmachine-xplended

Snijden

Metaal

Bij Xplended kun je metaal op maat laten maken. Het houdt in dat we alles in eigen beheer uitvoeren. Wij kunnen de producten naar eisen en wensen van de klant maken. Samen gaan we het gesprek aan om te bekijken waar het product aan moet voldoen. Met het specialisme van onze vakmannen en het uitgebreide machinepark dat in onze bedrijfshal in Stolwijk staat, kunnen we diverse soorten projecten oppakken. Naast het op maat maken van metaal kun je bij ons ook terecht om jouw product te laten afwerken met poedercoating. Het is een techniek waarbij er middels een elektrostatisch proces met een spuitpistool poeder wordt aangebracht op het metaal. Vervolgens gaat het product in een grote oven, de poeder wordt door de warmte vloeibaar. Tijdens dit proces vormt zich een stroperige substantie rondom het metaal, dit wordt uitgehard tot een zogenoemde coating. Dit is mogelijk in diverse kleuren.

Is het mogelijk om mijn technische tekening te laten aanpassen?

Bij Xplended wordt elk product op maat gemaakt. Het is mogelijk om als klant in een keer meerdere producten tegelijkertijd te bestellen of een product later opnieuw te bestellen. Hebben we de technische tekening gemaakt, dan kunnen we moeiteloos het product opnieuw produceren.  Wil je het product op een andere manier inzetten en zijn er kleine aanpassingen nodig in de tekening? Geen probleem, we passen de technische tekening aan.

Kies voor Xplended

Neem contact met Xplended op voor metaalbewerking

Waarom kiezen voor metaalbewerking bij Xplended?

  • Onze professionele vakmensen hebben kennis en passie voor het werk.
  • De werkwijze is afgestemd op het leveren van producten op maat.
  • We bieden alles aan op één plek.
  • Heldere communicatie betreffende de oplevering van het product.
  • We hechten waarde aan een persoonlijke benadering.

Wil je de metaalbewerking aan Xplended uitbesteden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Je kunt ons bereiken op 0182 – 752576 of 06 – 23702738 of een email sturen naar info@xplended.nl.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze diensten

Stel uw vraag of vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

xplended-metaal-offerte
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in