Watersnijden

Specialist in watersnijden  

Bij Xplended begrijpen we wat jij nodig hebt in de metaalbewerkingsindustrie. Als het gaat om innovatieve technieken in metaalbewerking, staat watersnijden metaal bovenaan de lijst. Bij Xplended hebben we deze technologie omarmd, en we combineren het met onze jarenlange ervaring om de beste resultaten te leveren. Dus, heb je een idee of project in gedachten en wil je eens sparren over de mogelijkheden? Kom langs bij Xplended. Of het nu een complex ontwerp is of een eenvoudige snijtaak, wij zijn er klaar voor, met een kop koffie en een team dat net zo enthousiast is over jouw project als jij. 

Wat is watersnijden? 

Watersnijden is een proces waarbij een geconcentreerde waterstraal, vaak gemengd met abrasieve deeltjes, wordt gebruikt om verschillende materialen te snijden. Of je nu plaatmateriaal of staal wilt laten watersnijden, de watersnijmachine van Xplended levert keer op keer nauwkeurige resultaten. En omdat er bij waterstraal snijden geen hitte betrokken is, blijft de kwaliteit van het materiaal onaangetast. 

Voordelen van waterstraal snijden bij Xplended 

  • Ongekende Precisie: Watersnijden metaal biedt een precisie die traditionele snijmethoden niet kunnen evenaren. Watersnijden metaal is ideaal voor gedetailleerde ontwerpen en complexe vormen. 
  • Thermisch Neutraal: Het watersnijden proces genereert geen hitte, wat betekent dat er geen risico is op thermische beschadiging of vervorming van het metaal. 
  • Veelzijdigheid: Of je nu kijkt naar watersnijden staal of andere materialen, onze watersnijmachine kan een breed scala aan diktes en soorten aan, waardoor het een veelzijdige oplossing is voor verschillende behoeften. 
  • Kosten-efficiënt: Veel klanten vragen zich af over de kosten van het watersnijden van metaal. Bij Xplended streven we ernaar om een balans te vinden tussen kwaliteit en kosten, waardoor watersnijden een kosteneffectieve keuze is zonder in te boeten aan kwaliteit. 
  • Milieuvriendelijk: Het watersnijproces is aanzienlijk milieuvriendelijker dan andere snijtechnieken. Er zijn geen schadelijke gassen of restproducten. Bovendien is het water in veel systemen recyclebaar. 

Metaal watersnijden bij Xplended 

Bij Xplended streven we ernaar om aan de voorhoede van de metaalbewerkingstechnologie te staan, en onze expertise in watersnijden is daar een perfect voorbeeld van. Of je nu een eenmalig project hebt of op zoek bent naar een langdurige samenwerking, we passen ons aan jouw wensen aan en zorgen dat je steeds op ons kunt rekenen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw volgende project tot een succes kunnen maken! 

Xplended logo
Xplended
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.