Laswerkzaamheden-Xplended-04
Diensten

Onze diensten

Xplended is dé specialist in metaalbewerking. Al meerdere jaren zijn wij actief op het gebied van metaal- en plaatbewerking. Hierbij kun je denken aan RVS, aluminium en meer. Wij maken niet alleen de producten, maar denken ook met je mee in elke fase van het ontwerp en de productie. Bekijk snel de mogelijkheden op het gebied van:

Neem contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkheden

Eigen ontwerp of liever een ontwerp door ons laten maken?

Het is bij ons mogelijk om een eigen technisch tekening aan te leveren of om een tekening door ons te laten maken. Bij Xplended werken we met het programma AutoCad. Dit is een tekenprogramma dat gebruikt wordt om technische tekeningen te maken. Dit programma wordt regelmatig geüpdatet, zodat er geavanceerde tekeningen gemaakt kunnen worden en deze voldoen aan de nieuwe ontwikkelingen op de markt. Tekensoftware van een hoog niveau, wat het mogelijk maakt om de juiste tekeningen voor elk product te maken.

Het is een groot voordeel dat wij zowel met een aangeleverde technische tekening kunnen werken als onze eigen technische tekeningen kunnen maken. Alles is bij Xplended in eigen beheer, hierdoor kunnen we snel schakelen en zijn we niet afhankelijk van een derde partij. We kunnen op deze manier een duidelijk inzicht geven in hoelang het proces gaat duren, welke gegevens we nog nodig hebben en wanneer we het project kunnen afleveren. Heldere en transparante communicatie staat hierbij centraal.

Op zoek naar een specialist in metaalbewerking?

Dan ben je bij Xplended aan het juiste adres. Wij zijn dé specialist in Stolwijk en omgeving. Voor het bespreken van een project ben je natuurlijk altijd welkom op onze locatie in Stolwijk of komen we graag bij je langs. Samen bespreken we wat de wensen en eisen zijn en op basis hiervan ontvang je een persoonlijke offerte. Bij akkoord gaan we graag aan de slag, om vervolgens een kwalitatief mooi product af te leveren. Bel ons of neem contact op via ons contactformulier.

Xplended logo
Xplended
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.