Laswerkzaamheden-Xplended-04
Tekst - Maatwerk

Maatwerk

Heb je een speciaal product in gedachten, maar nog geen idee hoe je dit kunt laten uitvoeren? Dan ben je bij Xplended aan het juiste adres. Onze kracht is om van A t/m Z het gehele project te begeleiden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We bekijken samen wat jouw wensen en eisen zijn, en maken hier vervolgens een technische tekening van. Heb je zelf al een technische tekening, dan kun je deze ook bij ons aanleveren. Wij kunnen deze zo omzetten dat dit een werkbare tekening voor ons wordt. Na goedkeuring van de tekening, ontvang je van ons een passende offerte. Bij akkoord gaan we voor je aan de slag. We houden je op de hoogte van de levertijd en na oplevering kun je het product zelf bij ons komen ophalen of leveren we dit bij jou af.

Maatwerk al vanaf € 50,- per uur

Bij Xplended is maatwerk ook echt maatwerk. Dit betekent dat wij persoonlijk voor jou aan de slag gaan. Bij ons weet je vooraf wat de kosten zijn, zodat je later niet voor verassingen komt te staan. Met ons geavanceerde machinepark en kennis van zaken, weten wij elk project om te zetten in een product van hoge kwaliteit.

Een product op maat laten maken door Xplended?

Neem dan contact met ons op. Wij bespreken samen wat de mogelijkheden zijn. Dit kan bij ons op locatie in Stolwijk, maar wij kunnen ook bij jou langskomen. Zeker wanneer het om een groter project gaat. We hebben het dan over jouw wensen en eisen en kunnen direct inmeten wanneer dit nodig is. Eenmaal terug op de zaak, maken we een tekening van het product, welke jij vervolgens kunt goedkeuren of nog enige aanpassingen aan kunt doen indien nodig. Benieuwd geworden? Neem dan telefonisch of via ons contactformulier contact met ons op.

Xplended logo
Xplended

Direct contact

Xplended logo
Xplended
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.