xplended-rvs

RVS bewerken bij Xplended

RVS

RVS trap
RVS tank
RVS bordes

Leverancier en bewerkingsbedrijf

RVS

Xplended uit Stolwijk is een betrouwbare leverancier en bewerkingsbedrijf voor RVS. Veel mensen denken dat RVS staat voor ‘roestvrij staal’. Dit klopt niet, het staat voor ‘roestvast staal’. Het is een veelzijdige staal soort, dat gebruikt wordt voor diverse toepassingen. Over het algemeen wat duurder dan normaal staal omdat het zelfs zonder behandeling niet roest. Het is een populair metaal en wordt zowel binnen als buiten gebruikt. Wordt het voor buiten gebruikt? Geen probleem, het is tegen vele weersinvloeden geschikt. RVS is makkelijk te behandelen en te verwerken, daarom zie je dit vaak terug in retail en horeca.

Waarom kiezen voor Xplended om uw RVS te laten bewerken?

Als je bij ons een afspraak hebt gemaakt gaan we met je in gesprek. Wij bespreken jouw wensen en eisen van het product. Daarna gaan we samen kijken wat de mogelijkheden zijn. Wij denken graag met je mee en komen met een passende oplossing die bij jouw situatie past. Als alles duidelijk is dan maken we een offerte op maat, die je vervolgens rustig kunt doornemen. Vragen over de offerte? Neem dan contact op en we verduidelijken het graag. Als je akkoord hebt gegeven gaan we voor je aan de slag.

Waarom kiezen voor Xplended?

  • Al jarenlang een betrouwbare leverancier van RVS-producten.
  • Beschikt over een eigen machinepark waar we diverse bewerkingen uitvoeren.
  • Wij knippen, lassen en kanten RVS.
  • Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk.
  • Wij vinden een duidelijke en transparante communicatie belangrijk.

Neem contact op met Xplended als je RVS wil laten bewerken

RVS wordt steeds vaker gebruikt in woningen, meubels of er worden stijlvolle objecten van gemaakt. Je hebt eindeloze mogelijkheden met RVS. Weet je niet zeker of het idee wat je hebt geschikt is voor RVS? Neem dan contact met ons op, we denken graag met je mee over het juiste materiaal voor het product dat je door ons laat maken

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze diensten

Stel uw vraag of vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

xplended-metaal-offerte
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in