xplended-aluminium

Aluminium producten op maat

Aluminium

Aluminium-Xplended

Op maat

Aluminium

Xplended maakt aluminium producten op maat. Het is een veelzijdig en sterk product. Aluminium roest niet en heeft een mooie buigzaamheid. Hierdoor is het aluminium voor vele toepassingen te gebruiken. Het wordt veel gebruikt in de auto- en vliegindustrie. Dat is ook niet zo raar, aluminium is bestand tegen alle weersinvloeden. Het is mogelijk om producten voor binnen- en buitenhuis te maken. Wij raden je wel aan om het te laten behandelen, omdat aluminium uiteindelijk wel kan oxideren.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Heb je een product in gedachten maar nog niet helemaal uitgewerkt? Geen probleem! Wij denken graag met je mee over de diverse mogelijkheden en toepassingen. Onze ervaren vakmensen hebben de benodigde kennis om daarmee te kunnen helpen. Wij kunnen aluminium in elk gewenst product verwerken. Als je wenst, dan werken we een technische tekening voor je uit die naar jouw wensen en eisen is. Als de tekening naar je wens is, ontvang je een offerte van ons. Ben je akkoord met de offerte? Dan gaan we daarna voor je aan de slag. Wij geven je een oplevertermijn zodat je weet waar je aan toe bent. Het gewenste product proberen we zo snel mogelijk te leveren. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Laat je aluminium bewerken door Xplended uit Stolwijk

Aluminium heeft diverse toepassingsmogelijkheden:

  • Het wordt gebruikt bij meubels zoals bedden, kasten, tafels en stoelen.
  • In de transportsector wordt er ook veel gebruik gemaakt van aluminium. Het is populair doordat het water en lucht tegenhoudt door het dunne laagje geoxideerde aluminium waarvan het metaal is voorzien. Daarnaast is het niet snel ontvlambaar en roest niet.
  • Het wordt gebruikt als geleider van elektriciteit en wordt daarom vaak gebruikt als bliksemafleider, antennes en hoogspanningsleidingen.
  • Aluminium is het perfecte materiaal om te gebruiken in de constructiebouw voor bijvoorbeeld: deuren, daken, kozijnen en gevels.

Je ziet, aluminium wordt voor veel dingen gebruikt. Wil je zelf iets laten maken van aluminium? Neem dan contact met ons op. Je kunt ons bellen op 0182 – 752576 of 06 – 23702738 of een email sturen naar info@xplended.nl.

Waar kunnen we u mee helpen?

Onze diensten

Stel uw vraag of vraag een offerte aan

Vraag een offerte aan

xplended-metaal-offerte
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in