Laswerkzaamheden-Xplended-04
Metaalbewerking door Xplended in Stolwijk
[ ]
Stolwijk

Xplended is de metaalbewerkingsexpert in Stolwijk

Op zoek naar een professioneel bedrijf in metaalbewerking? Xplended is de metaalbewerkingsexpert in Stolwijk. Wij hebben jarenlange ervaring in de metaalbranche en hebben al vele projecten naar tevredenheid van klanten mogen afronden. Hier kun je een aantal van onze voorgaande projecten bekijken. Wij hebben een passie voor metaalbewerking en onze kennis zorgt ervoor dat we mooie metaalproducten afleveren. Metaalproducten bewerken is maatwerk, we denken graag met je mee totdat we een passende oplossing voor je probleem hebben gevonden. Als je wilt kunnen we het complete proces uit handen nemen. Wij maken de technische tekening voor en zorgen ervoor dat je het gewenste eindproduct krijgt.

Waarom is lasersnijden een veel gekozen bewerkingsmethode voor metaal?

Lasersnijden is een veel gekozen techniek voor metaal. Onze lasersnijtechniek is geschikt voor aluminium, staal en RVS. Met deze techniek kunnen we heel precies werken doordat de laserstraal maar enkele millimeters is. Het zorgt ervoor dat we met de laserstraal de juiste figuren en afmetingen kunnen snijden. Door deze nauwkeurige techniek is er bij ons veel mogelijk. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met op met Xplended, de ervaren metaalbewerkingsexpert in Stolwijk. Onze specialisten bespreken jouw wensen en bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Neem contact op met Xplended als je een metaalbewerkingsexpert in Stolwijk zoekt

Wij zijn een totaal leverancier die het complete proces van het leveren van metaal tot het eindproduct in handen heeft en daarom is er bij ons veel mogelijk. Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk omdat metaalbewerking maatwerk is. Onze goed opgeleide vakmensen zorgen ervoor dat je het gewenste eindresultaat krijgt. Wil je een afspraak met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wil je weten wat de kosten zijn? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Metaalbewerking | Stolwijk

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.