Laswerkzaamheden-Xplended-04
Xplended is dé metaalbewerkingsspecialist in Gouda
[ ]
Gouda

Xplended is dé metaalbewerkingsspecialist in Gouda

Zoek je een professioneel metaalbewerkingsbedrijf in Gouda? Xplended uit Stolwijk is de metaalbewerkingsspecialist. Wij zijn al jarenlang actief in de metaal branche en hebben veel projecten mogen afronden. Bij ons kun je metaalproducten op maat bestellen zodat je voor elke situatie een passend product hebt. Als het nodig is geven we je advies. Ons team in Stolwijk bestaat uit ervaren metaal specialisten die graag met je meedenken naar een goede oplossing voor je probleem. Wij vinden het belangrijk dat er een oplossing komt die bij jou past. Betrokkenheid vinden we belangrijk en denken dan ook met je mee vanaf het ontwikkelproces tot en met het geproduceerde eindproduct. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wat is het voordeel van lasersnijden?

De lasersnijtechniek die wij gebruiken is een veel voorkomende bewerkingsmethode voor RVS, staal en aluminium. Bij het lasersnijden komt er een elektromagnetische stralingsbron die licht uitzendt in een bundel. De laserstraal is erg precies omdat de diameter van de laserstraal maar een paar millimeter is. Wij kunnen op deze manier complexe vormen uit het metaal snijden en je hebt zo veel mogelijkheden voor metaalbewerking. Als het nodig is maken wij je metaalproduct op maat. Wil je weten wat de kosten zijn? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Metaal op maat laten maken in Gouda

Xplended is een veelzijdig metaalbedrijf uit Stolwijk. Wij zijn metaalleverancier en hebben het complete proces van metaalbewerking in handen. Het betekent dat er bij ons veel mogelijk is. We helpen je met het ontwerpen van een tekening en zorgen ervoor dat je het eindproduct krijgt wat je wilt hebben.

Ben je benieuwd naar een aantal afgeronde projecten? Hier vind je een aantal voorbeelden. Wil je een afspraak met ons maken of wil je meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Metaalbewerking | Gouda

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.