Laswerkzaamheden-Xplended-04
Xplended is de metaalbewerkingsspecialist in Bergambacht
[ ]
Bergambacht

Xplended is de metaalbewerkingsspecialist in Bergambacht

Xplended is de metaalbewerkingsspecialist in Bergambacht. Wij zijn al jarenlang actief in de metaal en plaatbewerking branche. Door onze ervaring kunnen we garanderen dat we hoge kwaliteit leveren, snel en nauwkeurig te werk gaan. Wij denken graag met je mee naar oplossingen of helpen bij het ontwikkelen van een product. Wij beschikken over moderne apparatuur om de mooiste metaalbewerkingsproducten te maken. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en bel naar 0182 - 752576 of 06 - 23702738.

Welke methode gebruiken we om metaal te snijden?

Bij Xplended kun je metaalproducten op maat bestellen of een technische tekening laten maken van het product. Als je ervoor kiest ons het ontwerp te laten tekenen kunnen we makkelijk producten opnieuw maken of aanpassen als het nodig is. Wij denken graag met je mee of geven je advies als jij dit wil. Onze specialisten staan je bij vanaf de ontwikkelingsfase tot en met het eindproduct. Alles word voor je geregeld.

Het is bij ons mogelijk om metaal te laten snijden middels lasersnijden. Het is een veel voorkomende bewerkingsmethode voor plaatmateriaal. Wij passen deze methode toe bij: staal, aluminium en RVS. Lasersnijden biedt ons de mogelijkheid om complexe vormen uit te snijden. Het zorgt ervoor dat we jou als klant goed kunnen helpen en metaal op maat kunnen snijden.

Neem contact met ons op voor het snijden van metaal

Heb je een metalenproduct wat op maat gemaakt moet worden in Bergambacht of wil je een product van metaal laten ontwerpen? Bel naar 0182 - 752576 of 06-23702738 of stuur een email naar info@xplended.nl voor meer informatie. U kunt bij ons ook vrijblijvend een offerte aan vragen. Vraag hier uw offerte aan. Benieuwd naar wat we kunnen maken? Kijk eens rond op onze site.

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Metaalbewerking | Bergambacht

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.