Laswerkzaamheden-Xplended-04
Metaalbewerking door Xplended in Alphen aan den Rijn
[ ]
Alphen aan den Rijn

Metaalbewerking door Xplended in Alphen aan den Rijn

Op zoek naar een expert in metaalbewerking in Alphen aan den Rijn? Xplended is al jaren actief in de metaal en plaatbewerking branche en denkt graag met jouw situatie mee. Bij metaalbewerkingsbedrijf Xplended in Alphen aan den Rijn bestel je metaal producten op maat of kies je voor een oplossing die bij jouw persoonlijke situatie past. Xplended is flexibel en denkt graag mee met een oplossing. Wij adviseren graag wanneer meer hulp is gewenst.

Metaal op maat in Alphen aan den Rijn

Metaal op maat laten bewerken in Alphen aan den Rijn? Bestel je producten dan gemakkelijk bij Xplended. Doordat Xplended een totaal leverancier is en het complete proces van metaalbewerking in handen heeft, is er veel mogelijk. Zodra wij een technische tekening gemaakt hebben is het ook eenvoudig om producten opnieuw te maken of aan te passen waar nodig. Metaalbewerkingsbedrijf Xplended in Alphen aan den Rijn gaat graag het gesprek met je aan om mee te denken over de ontwikkelingsfase van het product en het complete productieproces. Metaalbewerking op maat in Alphen aan den Rijn is dan ook onze specialiteit en hierdoor maken we het mogelijk veel diverse soorten projecten aan te pakken. Neem contact op met onze specialisten zodat we samen kunnen kijken wat we voor jouw situatie kunnen betekenen.

Xplended is ook specialist in lasersnijden in Alphen aan den Rijn

Lasersnijden is een veel voorkomende bewerkingsmethode voor plaatmateriaal. Onze lasersnijtechniek is geschikt voor het lasersnijden van RVS, staal en aluminium. Tijdens het lasersnijden komt een elektromagnetische stralingsbron dat licht uitzendt in een bundel. Om met de laserstraal de juiste figuren en afmetingen te kunnen snijden, moet de straal tot een lichtcirkel worden gefocust waarvan de diameter slechts fracties van een millimeter bedraagt. Hierdoor biedt lasersnijden de mogelijkheid om de complexte vormen te bewerkstelligen. Door gebruik te maken van een lasersnijder is er van alles mogelijk om jouw producten geheel op maat te maken in de buurt van Alphen aan den Rijn

Andere diensten van Xplended in Alphen aan den Rijn

Bij Xplended in Alphen aan den Rijn zijn we gespecialiseerd in verschillende soorten en maten metaalbewerking. Onze metaalbewerkingsdiensten bestaan uit mogelijkheden voor:

Wil je de metaalbewerking van één van deze soorten metalen uitbesteden aan een metaalspecialist als Xplended in Alphen aan den Rijn? Wij helpen graag om jouw probleem op te lossen!

Advies voor metaalbewerking door Xplended in Alphen aan den Rijn

Vanwege onze passie voor het vak van metaalbewerking en onze vakkennis verkregen door jarenlange ervaring zorgen we bij Xplended in Alphen aan den Rijn voor de mooiste metaalbewerkingsproducten. We bekijken graag samen jouw persoonlijke situatie en bieden een passende oplossing. Metaalbewerking in Alphen aan den Rijn was nog nooit zo makkelijk en Xplended heeft alle tools in huis om het complete proces voor jou uit handen te nemen. Wil je meer weten over wat Xplended in Alphen aan den Rijn voor jou kan betekenen? Je kunt via de website of telefonisch contact opnemen met onze specialisten. Wij staan klaar om jou te helpen!

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Metaalbewerking | Alphen aan den Rijn

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.