Laswerkzaamheden-Xplended-04
Metaalbewerking door Xplended in Waddinxveen
[ ]
Waddinxveen

Xplended in Stolwijk biedt metaalbewerking op maat aan in Waddinxveen

Op zoek naar een metaalbewerkingsbedrijf? Xplended biedt metaalbewerking op maat aan. Ons bedrijf draait al jaren actief mee in de metaal en plaatbewerking branche. Wij vinden het belangrijk om metaalproducten op maat te maken en om mee te denken naar een oplossing die voor jouw situatie passend is. Aan persoonlijk contact hechten we dan ook veel waarde. Bij ons geen standaard advies, we kijken echt wat bij jou past. Onze ervaren medewerkers denken graag met je mee.

Hoe werkt het productieproces van metaalbewerking?

Xplended heeft het complete productieproces van metaalbewerking in handen. Het betekent dat we het metaal bestellen tot en met het afleveren van het geproduceerde product. Bij ons kun je een technische tekening laten maken. Laat je door ons de technische tekening maken? Dan is het makkelijk om producten later opnieuw te bestellen, als het nodig is maken we dan ook kleine aanpassingen in de tekening. Het is ook mogelijk om meerdere producten tegelijkertijd te bestellen. In de ontwikkelingsfase geven we je verschillende mogelijkheden of kijken met je mee als je zelf een idee hebt. Het product wordt geheel op maat gemaakt. Van tevoren geven we je een opleveringstermijn, zodat je weet waar je aan toe bent. Daarna gaan we het product voor jou produceren.

Wil je metaal laten bewerken in Waddinxveen? Neem contact op met Xplended

Wij zijn gespecialiseerd in het bewerken van verschillende soorten metaal. Bij ons kun je voor de volgende metaalbewerkingsdiensten terecht:

Wil je weten wat de kosten zijn? Vraag hier vrijblijvend een offerte op. Heb je vragen over onze diensten, wil je een afspraak maken of heb je een vraag over metaal? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Metaalbewerking | Waddinxveen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.