Laswerkzaamheden-Xplended-04
Aluminium op maat

Aluminium op maat door Xplended 

Hier bij Xplended hebben we een echte passie voor aluminium. Dit ongelooflijk veelzijdige materiaal is licht en tegelijkertijd verbazingwekkend sterk, waardoor het perfect is voor vrijwel elk project dat je maar kunt bedenken. Of het nu gaat om complexe onderdelen die essentieel zijn voor de werking van auto's en vliegtuigen, of om elegante meubels en indrukwekkende kunstwerken, aluminium geeft ons de vrijheid om creatief te zijn zonder compromissen te sluiten op het gebied van kwaliteit. We zijn trots op onze grondige kennis van dit materiaal, met name vanwege zijn weerstand tegen corrosie en zijn aanpasbaarheid. Wat jouw unieke idee ook is, wij hebben de expertise en de passie om het te realiseren met aluminium op maat gemaakt, aangepast aan jouw specifieke behoeften en wensen. 

Weerbestendig en duurzame aluminium op maat 

Een van de topvoordelen van aluminium is de weerstand tegen weersinvloeden. Dit maakt het uitstekend geschikt voor items die buiten staan en blootgesteld worden aan regen en zon, maar ook voor binnenshuis waar het er jarenlang prachtig uit blijft zien. We behandelen onze aluminium producten met een speciaal proces om ze nog langer mooi en sterk te houden. Zo ben je verzekerd van een product dat niet alleen nu perfect is, maar dat ook in de toekomst zijn kwaliteit behoudt. 

Van idee naar werkelijkheid 

Jouw visie is waar het bij ons begint. We nemen uitgebreid de tijd om precies te begrijpen wat je voor ogen hebt, ongeacht of het een groot of klein project betreft. Na een diepgaand gesprek zetten we jouw ideeën om in een technische tekening. Dit geeft je een duidelijk beeld van het verwachte resultaat. Dit nauwgezette proces verzekert dat het eindproduct precies overeenkomt met wat je in gedachten had, wat jouw volledige tevredenheid garandeert. 

Duidelijkheid over kosten en tijd 

Zodra je helemaal tevreden bent met het ontwerp, stellen we een duidelijke offerte op. Hierin staat gedetailleerd wat je kunt verwachten qua kosten en tijdlijn. Wij houden niet van onaangename verrassingen, dus zorgen we voor heldere communicatie vanaf het begin. Gedurende het gehele productieproces houden we je op de hoogte, zodat je precies weet wanneer je jouw unieke aluminium creatie kunt verwachten. 

Neem contact op voor een product van aluminium op maat 

Heb je een idee dat je tot leven wilt brengen? Schakel ons in! We zijn er klaar voor om je te helpen jouw visie om te zetten in een prachtig, duurzaam aluminium product op maat. Ons team zet zich volledig in voor kwaliteit en klanttevredenheid en werkt graag met je samen om iets unieks te creëren dat precies voldoet aan jouw verwachtingen. Laat ons helpen jouw dromen waar te maken. Neem contact met ons op om jouw project rondom aluminium op maat te bespreken! 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Aluminium op maat

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.