Laswerkzaamheden-Xplended-04
Aluminium op maat door Xplended in Gouda
[ ]
Gouda

Aluminium op maat nodig in Gouda? Xplended uit Stolwijk biedt maatwerk aan

Heb je aluminium op maat nodig? Xplended biedt maatwerk aan. Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk. Onze ervaren vakmensen gaan graag met je in gesprek wat je wensen en eisen zijn. Daarna vertellen ze je wat de mogelijkheden zijn en bieden je een passende oplossing aan. Wij bieden daarom niet alleen standaardafmetingen aan, maar passen ons aan naar je. wensen. Aluminium snijden doen we door middel van lasersnijden. Deze methode heeft een aantal voordelen:

  • Door de hoge efficiënte is er weinig snijverlies
  • Er is minimale vervorming van het aluminium
  • Het aluminium wordt op hoge snelheid gesneden
  • Het is een geautomatiseerd proces
  • Met lasersnijden krijg je een nette snijrand

Voor wat kun je aluminium gebruiken?

Aluminium wordt voor verschillende doeleinden gebruikt. Het is een sterk en veelzijdig product. Een groot voordeel van aluminium, het roest niet en heeft een mooie buigzaamheid. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat aluminium een veel gebruikt metaal is. Waar kun je aluminium allemaal in verwerken of voor gebruiken?

  • Het wordt gebruikt in de constructiebouw voor bijvoorbeeld daken, deuren, kozijnen en gevels.
  • Aluminium wordt verwerkt in bedden, tafels, kasten en stoelen.
  • Het is een veel gebruik metaal in de transportsector, omdat het water en lucht tegenhoudt door het dunne laagje geoxideerde aluminium. Daarnaast roest aluminium niet en is niet snel ontvlambaar.
  • Het wordt gebruikt als geleider van elektriciteit. Er worden bliksemafleiders, hoogspanningsleidingen en antennes van gemaakt

Xplended in Gouda snijdt aluminium op maat voor je

Wil je aluminium in Gouda bestellen? We maken graag een afspraak met je om kennis te maken. In dit gesprek kun je vertellen wat je eisen en wensen zijn. We bespreken samen wat de mogelijkheden zijn en bieden een offerte aan.  Als het nodig is maken we een technische tekening. Als we de technische tekening maken is het later makkelijk om het product opnieuw te produceren met eventueel een kleine aanpassing. Als je de technische tekening hebt goedgekeurd of akkoord hebt gegeven voor de offerte, dan beginnen we met het productieproces. Van tevoren krijg je een oplevertermijn te horen zodat je weet waar je aan toe bent. We produceren het aluminium product en nemen contact met je op als het klaar is. Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Aluminium op maat | Gouda

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.