Laswerkzaamheden-Xplended-04
Aluminium op maat door Xplended in Waddinxveen
[ ]
Waddinxveen

Koop je aluminium op maat in Waddinxveen bij Xplended

Heeft u een stuk aluminium op maat nodig? Koop je aluminium op maat bij Xplended in Stolwijk. Bij ons kun je aluminium op maat bestellen. Heb je afwijkende maten nodig? Geen probleem, wij leveren maatwerk en snijden het op maat. Wij vinden het belangrijk dat er voor iedere situatie een passend stuk aluminium te koop is. In een gesprek bespreken we je wensen en verwachtingen. Samen met jou gaan we kijken wat de mogelijkheden zijn. Weet je al wat je wil en ben je benieuwd naar de kosten hiervan? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Wat zijn de voordelen van lasersnijden?

Wil jij ook een aluminium product op maat bestellen in Waddinxveen? Als je een product op maat laat maken snijden we dit op maat door middel van lasersnijden. Het heeft als grote voordeel dat er weinig snijverlies is, het een nette snijrand heeft en het materiaal maar minimaal vervormt. Onze experts vertellen je graag meer over deze techniek. Als je wilt denken we met je mee of indien je dit wenst geven we je advies. Xplended in Stolwijk is een ervaren metaalbedrijf dat onder andere aluminium op maat snijdt. Wij vinden het belangrijk dat er voor iedere situatie een passende oplossing wordt gevonden.

Neem contact op met Xplended om aluminium op maat te laten snijden

Aluminium is een bekend metaalsoort en wordt vaak gebruikt in een omgeving die bestand moet zijn tegen roest. Deze metaalsoort is hiervoor de perfecte oplossing omdat het bestand is tegen de verschillende invloeden van buitenaf. Een andere reden waarom het populair is, het is duurzaam. Je kunt er soms wel veertig jaar plezier van hebben. Wil jij ook een duurzaam product op maat? Neem dan contact met ons op voor het bespreken van de mogelijkeheden.

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Aluminium op maat | Waddinxveen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.