Laswerkzaamheden-Xplended-04
Aluminium op maat door Xplended in Bergambacht
[ ]
Bergambacht

Aluminium op maat in Bergambacht door Xplended

Aluminium met bepaalde afmetingen nodig voor een klus of project in Bergambacht? Bestel aluminium op maat bij Xplended. Wij zijn een bedrijf dat al jarenlang actief is in de metaal branche. Het zorgt ervoor dat we al veel klanten van metaal op maat hebben voorzien, waaronder aluminium. Een persoonlijke aanpak vinden we belangrijk. Weet je niet precies wat je nodig hebt? Twijfel je tussen dingen? Geen probleem, onze ervaren vakmensen denken graag met je mee en lichten je in over de verschillende mogelijkheden en toepassingen van aluminium voor jouw project. Bij ons zit je niet vast aan standaardafmetingen, we bieden maatwerk aan.

Hoe werkt het productieproces voor een aluminiumproduct?

Bij ons kun je ook terecht om aluminium producten te laten produceren. Wij zullen hieronder het proces uitleggen.

  • Je neemt contact met ons op en we plannen een kennismakingsgesprek met je in.
  • In het gesprek bespreken we je wensen en eisen. Wij zullen de mogelijkheden vertellen. Wil je dat we het aluminium product gaan produceren? Dan maken we een offerte voor u op. Is het nodig dat we een technische tekening maken? Wij gaan dit voor je tekenen.
  • Je ontvangt de offerte en/of technische tekening. Je controleert deze en geeft daarna akkoord of je kan aangeven dat er nog een wijzigingen moet plaatsvinden.
  • Wij verwerken de aanpassing of we starten met het productieproces en geven je een opleverdatum. Zodat je weet waar je aan toe bent.
  • Het aluminium product is klaar, we brengen je op de hoogte en we bezorgen het of je kunt het komen ophalen.

Ons productieproces is heel simpel. Xplended heeft het hele productieproces in handen van het produceren van het aluminium product. Wij zorgen voor het aluminium tot en met het afleveren van het product. Mocht er tussentijds een wijziging nodig zijn, dan is dit snel door te voeren.

Neem contact met ons op als je aluminium op maat wil

Een aluminium product op maat laten maken in Bergambacht heeft verschillende voordelen als je dit laat doen door middel van lasersnijden. De voordelen van lasersnijden:

  • Geautomatiseerd proces
  • Hoge efficiëntie, weinig snijverlies
  • Hoge snelheid
  • Minimale vervorming van het materiaal
  • Nette snijrand

Wil je weten wat we voor je kunnen betekenen of wil je een afspraak met ons maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Aluminium op maat | Bergambacht

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.