Laswerkzaamheden-Xplended-04
Tekst - Wie zijn wij

Over ons

Op zoek naar een bedrijf voor het bewerken van metaal? Dan ben je bij Xplended aan het juiste adres. Wij zijn dé partner op het gebied van metaal. Xplended is een bedrijf met kennis, vakmanschap en specialisme, welke wij graag inzetten om tot het beste eindresultaat te komen. Wij werken dan ook niet voor onze klanten, maar mét onze klanten. Alleen door samen te bespreken wat de wensen en eisen zijn voor het product, kunnen we de mooiste projecten opleveren.

Bij Xplended kun je terecht voor het bewerken van staal, RVS en aluminium. Wij zijn specialist in vrijwel elke vorm van plaatbewerking. Waaronder RVS knippen, kanten en lassen. Dit allemaal doen wij vanuit onze bedrijfshal in Stolwijk.

Team Xplended

Vol enthousiasme werken wij elke dag aan een mooi staaltje techniek, innovatieve ideeën en producten. Wij krijgen energie van het afleveren van mooie producten, waar wij samen met de klant aan werken. Veel vaste klanten komen bij ons terug, omdat ze tevreden zijn over de producten die wij leveren. Kernwoorden die bij Xplended passen zijn:

  • Snel schakelen
  • Eindproducten van de beste kwaliteit
  • Klant staat centraal
  • Alles in eigen beheer
  • Maatwerk

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Samen bespreken wat de mogelijkheden zijn? Dan ben je natuurlijk van harte welkom op onze locatie in Stolwijk. Is het een wat groter project? Dan komen we graag bij jou langs. Na het bespreken van de wensen en eisen, ontvang je een offerte op maat. Na akkoord komen we langs om in te meten (indien nodig) of tekenen we alles uit met het programma AutoCAD. Vervolgens gaan we aan de slag met het maken van het product, welke daarna bij je afgeleverd wordt. Bij kleinere producten is het ook mogelijk om deze zelf bij ons op te halen. Bel ons of neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Spreken we elkaar snel?

Xplended Stolwijk

Xplended logo
Xplended
Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.