Laswerkzaamheden-Xplended-04
RVS-producten door Xplended in Hendrik-Ido-Ambacht
[ ]
Hendrik-Ido-Ambacht

RVS op maat in Hendrik Ido Ambacht 

Roestvast staal is als metaalsoort perfect te verwerken. Buigzaam, vrij van roest en daarmee populair. Bij Xplended leiden jouw wensen en eisen tot maatwerk RVS. Dat doen we met goede kennis van zaken. Niet alleen hebben we het productieproces volledig in eigen beheer, maar ons eigen machinepark biedt ons de mogelijkheid om de meest uiteenlopende bewerkingen van RVS uit te voeren. 

Bewerken van RVS 

Zodra we jouw wensen en eisen voor het RVS op maat in Hendrik Ido Ambacht helder hebben, buigen wij ons over het bewerken van het roestvast staal in het productieproces. Dit gebeurt altijd nadat je van ons een heldere offerte hebt ontvangen en hiermee akkoord bent. Persoonlijk contact is voor ons een belangrijk onderdeel van onze manier van werken. Het bewerken van RVS kan bestaan uit: 

  • Lassen van RVS 
  • Knippen van RVS 
  • Kanten van RVS 

RVS in jouw woning in Hendrik Ido Ambacht 

Een meubel met RVS of een bijzonder object in jouw woonkamer? Daar gaan wij vol enthousiasme mee aan de slag. Het geduld dat jij opbrengt, tijdens het productieproces, wordt beloond bij het zien van het resultaat in onze bedrijfshal in Stolwijk. Blijken er nog aanpassingen nodig te zijn, dan worden deze snel en zorgvuldig door ons uitgevoerd. Hiervoor maken we gebruik van ons eigen machinepark. Pas als jij helemaal tevreden bent, zijn wij dat ook. Vraag jouw offerte direct aan en laat je verrassen door onze deskundigheid.   

Metaalbedrijf voor maatwerk 

Behalve het bewerken van roestvast staal zijn wij dagelijks ook actief met de bewerking van metaal, producten van aluminium en het uitvoeren van laswerkzaamheden. Laswerk passen we toe voor onder andere balkonhekken, trappen en klein constructiewerk. Neem contact met ons op voor RVS op maat in Hendrik Ido Ambacht en profiteer ervaar zelf onze goede kennis op het gebied van metaalbewerking. 

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

RVS bewerking | Hendrik-Ido-Ambacht

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.