Laswerkzaamheden-Xplended-04
RVS-producten door Xplended in Bergambacht
[ ]
Bergambacht

Laat je RVS in Bergambacht bewerken bij Xplended

Zoek je een ervaren bedrijf in het bewerken van RVS? Laat je RVS bewerken bij Xplended uit Stolwijk. RVS wordt vaak ‘roestvrij staal’ genoemd, dit klopt niet. Het staat officieel voor ‘roestvast staal’. Wij zijn een bedrijf dat al jarenlang actief is in de metaalbewerkingsindustrie en het volledige productieproces in handen heeft. Het zorgt ervoor dat er bij ons veel mogelijkheden zijn. Xplended biedt verschillende diensten aan als het gaat om het bewerken van RVS in Bergambacht zoals:

  • Knippen
  • Lassen
  • Kanten

Wij beschikken over moderne apparatuur en kunnen alles zelf op maat maken. Tenslotte is het bewerken van RVS maatwerk. Wij denken graag met je mee als je er zelf niet uitkomt. Onze ervaren medewerkers kijken graag met je mee naar een passende oplossing.

Waarvoor wordt RVS veel gebruikt?

RVS wordt veel gebruikt voor staalbouwwerkzaamheden binnenshuis en buitenshuis. Het is populair materiaal omdat het makkelijk te behandelen is. Tegenwoordig wordt het ook veel voor meubels gebruikt of in de afwerking van producten verwerkt. Als je wilt neemt Xplended het hele proces uit handen van het ontwerpen tot en met het eindproduct. Wij knippen, lassen of kanten een product naar jouw wens. Om ervoor te zorgen dat je het gewenste eindproduct krijgt gaan we met je in gesprek. In het gesprek bespreken we je wensen en kijken samen met jou naar wat bij je situatie past. Als het duidelijk is wat het eindproduct moet worden gaan we een technische tekening maken, die herbruikbaar is. Met jouw goedkeuring gaan we daarna aan de slag om het product te maken.

Wil je RVS-producten op maat? Neem contact met ons op

Xplended is een innovatief bedrijf dat werkt met moderne apparatuur, waardoor er veel bij ons mogelijk is. Wij raden RVS-lasersnijden aan door de hoge snelheid, de gladde en schone snede zijn de mogelijkheden oneindig. Complexe vormen en figuren? Geen probleem voor Xplended. Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op. Wil je liever eerst weten wat de kosten zijn? Vraag hier vrijblijvend een offerte aan.

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

RVS bewerking | Bergambacht

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.