Laswerkzaamheden-Xplended-04
Laswerkzaamheden door Xplended in Schiedam
[ ]
Schiedam

Laswerkzaamheden door Xplended in Schiedam

Ben je op zoek naar een expert in laswerkzaamheden in Schiedam of moet er een specifiek onderdeel gelast worden voor je project? Bij Xplended in helpen we je graag door de juiste kennis en expertise te bieden. Xplended in Schiedam is gespecialiseerd in het lassen van verschillende metalen zoals natuurlijk staal, RVS en aluminium. Door jarenlange ervaring op het gebied van diverse metaalbewerkingswerkzaamheden bieden we altijd een passende oplossing bij jouw persoonlijke situatie.

Lasmethodes van Xplended in Schiedam

Er zijn meerdere lasmethodes mogelijk bij Xplended in Schiedam. Wanneer je bezig bent met een project en niet weet welke lasmethode geschikt is voor het project adviseren we je graag door samen de opdracht te bekijken. Xplended in Schiedam zorgt er dan voor dat de juist lasmethode toegepast wordt voor het project. De twee lasmethodes waar we veel mee werken bij Xplended zijn:

  • Mig-lassen
  • Tig-lassen

Het verschil tussen deze lasmethodes zit hem in de voordelen van de afwerking van de laswerkzaamheden. Het metaalbewerkingsbedrijf in Schiedam zorgt voor een kwalitatieve en professionele afwerking van de laswerkzaamheden en biedt volledige garantie voor het geleverde product.

Werkwijze van Xplended in Schiedam

Voordat we aan de slag gaan met laswerkzaamheden voor een project gaan we eerst samen in gesprek en bespreken de opdracht. We komen graag bij je langs of nodigen je uit bij onze zaak in Schiedam. Nadat de werkzaamheden duidelijk zijn stellen we een persoonlijke offerte op voor het project. Na goedkeuring van de opdrachtgever gaan we direct voor je aan de slag met onze expertise in laswerkzaamheden.

Maatwerk door middel van lasersnijden in Schiedam 

Lasersnijden is een afkorting van Light Amplification by Stimulated Emission of Radiatio. Door middel van lasersnijden is het mogelijk om maatwerk te leveren. Met uiterste precisie en een hoge snelheid zijn de opties oneindig wanneer je een product op maat laat lasersnijden. Lasersnijden is een goed alternatief in verhouding met knippen, slijpen, snijden en zagen. Een product laten snijden in zoveel mogelijk denkbare vormen kan door middel van onze lasersnijtechniek. Doordat de ‘zaagsnede’ daarnaast nauwelijks breder is dan de laserstraal zelf, wordt er zo weinig mogelijk snijverlies gemaakt. Wil je ook graag een product laten maken door middel van lasersnijtechniek? Dan ben je bij Xplended aan het juiste adres. 

Schakel Xplended in Schiedam in voor jouw laswerkzaamheden

Wil je meer weten over laswerkzaamheden die nodig zijn voor jouw opdracht of simpelweg eens met ons sparren om te kijken wat er mogelijk is? Neem telefonisch contact op met Xplended in Schiedam of kom in contact met ons via onze website.

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Laswerkzaamheden | Schiedam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.