Laswerkzaamheden-Xplended-04
Laswerkzaamheden door Xplended in Hendrik-Ido-Ambacht
[ ]
Hendrik-Ido-Ambacht

Uitvoeren van laswerkzaamheden in Hendrik Ido Ambacht 

Heb jij metaal dat op een vakkundige manier moet worden gelast in Hendrik Ido Ambacht? Wij zijn Xplended, jouw specialist in metaalbewerking. Met onze jarenlange ervaring kent het vakgebied van plaat- en metaalbewerking geen geheimen meer voor ons. Jouw RVS, aluminium en staal wordt door onze laswerkzaamheden nauwkeurig met elkaar verbonden. Zo komen we tot de mooiste tafelframes, hekwerken, balkonhekken, traphekken en klein constructiewerk.

Metaalsoorten laten lassen 

Om jouw maatwerk laswerk helemaal naar jouw zin te maken, passen wij de MIG-lasmethode toe of de TIG-lasmethode. Welke manier van lassen bij jouw project voor het mooiste resultaat zorgt, is afhankelijk van de metaalsoort waarmee wij aan de slag mogen gaan. We vertellen je graag wat de beide manieren van lassen inhouden. 

TIG-lassen 

Bij TIG-laswerkzaamheden werken we met een hoge temperatuur. Deze hitte ontstaat door het gebruik van inert gas. Het is een vorm van booglassen die jouw metaal niet aantast. We werken met een niet-afsmeltende elektrode van wolfraam. Deze heeft een constante stroomsterkte. Jouw maatwerkproduct is daardoor altijd sterk en mooi. 

MIG-lassen 

Bij MIG-lassen, wordt door ons gebruikgemaakt van een vlamboog. Deze zorgt voor verhitting van de twee componenten die we via het lassen aan elkaar moeten verbinden. Hierdoor ontstaat een smeltbad, oftewel  gesmolten metaal. Het metaal laten smelten, gebeurt door een dunne draad van metaal op ons lasapparaat. We voorkomen roestvorming door een dun laagje op jouw metaal aan te brengen door middel van beschermgas. 

Metaalbedrijf voor laswerkzaamheden 

Kom met ons in contact, als jij een specialist zoekt op het gebied van metaalbewerking. Vanuit onze bedrijfshal in Stolwijk gaan wij ons uiterste best doen om de laswerkzaamheden in Hendrik Ido Ambacht geheel naar jouw eisen en wensen uit te voeren. Doe ook een beroep op ons als je RVS wilt laten bewerken of een aluminium product in jouw huis wilt hebben. We staan voor je klaar. 

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Laswerkzaamheden | Hendrik-Ido-Ambacht

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.