Laswerkzaamheden-Xplended-04
Laswerkzaamheden door Xplended in Bodegraven
[ ]
Bodegraven

Xplended is een specialist in het uitvoeren van laswerkzaamheden in Bodegraven

Zoek je een bedrijf in Bodegraven dat ervaring heeft met lassen? Xplended uit Stolwijk is een specialist in het uitvoeren van laswerkzaamheden. Wij zijn een bedrijf dat al jarenlang actief is in de metaalbranche. Onze veel gebruikte lasmethodes zijn Mig-lassen en Tig-lassen. Per opdracht wordt er gekeken welke lasmethode geschikt is. Mig-lassen houdt in dat we door middel van een vlagboog de plaats verhitten waar de twee onderdelen met elkaar worden verbonden. Het zorgt ervoor dat het metaal smelt door de dunne metalen draad die in het lasapparaat zit. Er ontstaat een smeltbad. Om roestvorming te voorkomen, brengen we een dun laagje beschermgas aan op het metaal. Als we kiezen voor de Tig-las methode kiezen lassen we ook door middel van booglassen. Bij Tig-lassen ontstaat er een hoge temperatuur en wordt er gebruik gemaakt van inert gas. Elk ander gas zou door de hoge temperatuur het metaal aantasten. Nu wordt er gewerkt met een niet-afsmeltende elektrode van wolfraam met een constante stroomsterkte.

Voor welke laswerkzaamheden kun je bij ons terecht?

Xplended biedt verschillende soorten laswerkzaamheden aan. Wij kunnen veel diverse laswerkzaamheden aanbieden door onze jarenlange ervaring. Het heeft ervoor gezorgd dat we in de loop van de jaren al veel verschillende opdrachten hebben uitgevoerd.

  • Balkonhekken
  • Hekwerken
  • Klein constructiewerk
  • Tafelframes
  • Trappen

Staat hetgeen wat je wil laten maken niet ertussen? Neem dan contact met ons op. Wij zullen samen met u kijken wat we voor u kunnen betekenen.

Neem contact op met Xplended voor het uitvoeren van laswerkzaamheden in Bodegraven

Wij vinden een persoonlijke benadering belangrijk. Om deze reden bieden we maatwerk aan. Wij werken niet met standaardmethodes of we hebben een pasklare oplossing. Xplended kijkt, samen met jou, naar jouw situatie en zoekt dan een passende oplossing. Weet je niet goed of we je kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met je mee wat we voor je kunnen betekenen. Je kunt hier ook een vrijblijvende offerte aanvragen als je benieuwd bent naar de kosten.

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Laswerkzaamheden | Bodegraven

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.