Laswerkzaamheden-Xplended-04
Laswerkzaamheden door Xplended in Bergambacht
[ ]
Bergambacht

Xplended is er voor al je laswerkzaamheden in Bergambacht

Ben je op zoek naar een ervaren metaalbedrijf? Xplended in Stolwijk is er voor al je laswerkzaamheden in Bergambacht. Wij hebben jarenlange ervaring met het lassen van verschillende constructies. Je kunt bij ons terecht voor onder andere: trappen, hekwerken, balkonhekken, tafelframes en kleine constructiewerkzaamheden. Wil je weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en onze ervaren medewerkers staan je graag te woord. Ze kunnen je informeren over de mogelijkheden die er zijn. Het is ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen. Vraag hier je de offerte aan. Wij zullen deze zo snel mogelijk maken en opsturen.

Hoe gaan we te werk?

Xplended hecht waarde aan een persoonlijke benadering. Ons streven is voor iedereen een passende oplossing vinden. Wij werken flexibel en er is veel bij ons mogelijk. Duidelijke en heldere communicatie vinden we dan ook belangrijk zodat beide partijen niet voor een verrassing komen te staan. We hebben een kennismakingsgesprek waar de opdracht wordt besproken. Ben je er nog niet uit wat de beste oplossing is? Wij vinden het belangrijk om met je mee te denken voor mogelijkheden en oplossingen. Samen komen we tot een goede oplossing. Na het kennismakingsgesprek sturen we je een offerte op. Als je daarmee akkoord gaat kunnen de laswerkzaamheden beginnen. Als het mogelijk is, geven we je een datum waarop we verwachten klaar te zijn.

Xplended voert laswerkzaamheden uit in Bergambacht

Onze twee meest gebruikte methodes om te lassen zijn de Tig-lassen en de Mig-lassen. Bij de Tig-lassen ontstaat er een hoge temperatuur en wordt er gebruik gemaakt van inert gas. Normaal gesproken tast gas op deze temperatuur het metaal aan. Bij deze methode wordt er gewerkt met een niet-afsmeltende elektrode van wolfraam met een constante stroomsterkte. Als we Mig-lassen, lassen we door middel van een vlagboog die de plaats verhit waar de twee onderdelen met elkaar moeten worden verbonden. Er ontstaat een smeltbad, dit is gesmolten metaal dat ontstaat door het smelten van een dunne metalen draad die in het lasapparaat zit. Wij kiezen per opdracht welke methode het geschiktst is. Heb je voor ons laswerkzaamheden of wil je meer informatie? Bel naar 0182 - 752576 of 06 - 23702738 of je kunt een email sturen naar info@xplended.nl.

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Laswerkzaamheden | Bergambacht

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.