Laswerkzaamheden-Xplended-04
Laswerkzaamheden door Xplended in Alphen aan den Rijn
[ ]
Alphen aan den Rijn

Laswerkzaamheden in Alphen aan den Rijn 

Voor laswerkzaamheden in Alphen aan den Rijn staan wij voor je klaar. Staal, aluminium en RVS bewerken wij op verschillende manieren. Deze lasmethodes passen we toe op onder andere: 

  • Balkonhekken 
  • Hekwerken 
  • Klein constructiewerk 
  • Tafelframes 
  • Trappen 

Bereik bij jou thuis een unieke uitstraling met een klein constructiewerk, een trap of een hekwerk dat dankzij onze laswerkzaamheden sterk en netjes is afgewerkt en voor een fraaie verbinding heeft gezorgd. 

Welke lasmethodes voor metaal? 

Afhankelijk van de metaalsoort waar wij namens jou mee aan de slag mogen gaan, lassen wij via de MIG-methode of de TIG-methode. Alles om tot jouw maatwerkproduct te komen. Benieuwd hoe we bij deze manieren van lassen te werk gaan en wat er bij deze werkzaamheden komt kijken? 

MIG-lassen met vlagboog 

Wanneer we MIG-lassen, gebruiken we een vlamboog die zorgt voor verhitting van de twee onderdelen die we met elkaar moeten verbinden. Hiermee bereiken we een gesmolten metaal, dat ook wel een smeltbad wordt genoemd. Van roestvorming is hierbij geen sprake, omdat er door beschermgas een dun laagje op het metaal wordt aangebracht. 

TIG-lassen met inert gas 

Ook bij de TIG-methode is er sprake van booglassen. Het verschil zit hem in de manier waarop warmte wordt verkregen. We trekken hierbij een elektrische plasma-boog tussen het werkstuk en de niet-afsmeltende wolfraamelektrode. Doordat er inert gas stroomt rondom de elektrode, worden de elektrode en het smeltbad beide beschermd tegen externe invloeden. Dit gebeurt met een constante stoomsterkte. 

Laswerkzaamheden laten uitvoeren 

Leg jouw laswerkzaamheden in onze deskundige handen. Wij hebben alle benodigde expertise en materialen in huis, waardoor de laswerkzaamheden in Alphen aan den Rijn bij ons in goede handen zijn. Profiteer niet alleen van een prachtig en uniek eindresultaat, maar ook van volledige garantie op het door ons geleverde product. Kom met ons in contact en verras ons met jouw speciale wensen.  

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Laswerkzaamheden | Alphen aan den Rijn

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.