Laswerkzaamheden-Xplended-04
Watersnijden

Xplended: Jouw specialist in watersnijden voor metaalbewerking 

Bij Xplended begrijpen we dat de metaalbewerkingsindustrie vraagt om innovatieve technieken, en een van de meest vooraanstaande daarvan is watersnijden. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat om deze technologie optimaal toe te passen, of je nu een eenvoudige snijtaak hebt of een complex ontwerp wilt realiseren. Bij ons ben je welkom om jouw ideeën te bespreken. Ons team staat klaar met een kop koffie om te brainstomen over de mogelijkheden voor jouw project.  

Wat houdt het in? 

Watersnijden is een geavanceerd proces waarbij een geconcentreerde waterstraal, vaak vermengd met abrasieve deeltjes, wordt ingezet om diverse materialen met precisie te snijden. Of het nu gaat om plaatmateriaal of staal, de watersnijmachine van Xplended levert keer op keer nauwkeurige resulaten. Het bijzondere van dit proces is dat er geen hitte bij komt kijken, waardoor de kwaliteit van het materiaal intact blijft.  

De voordelen op een rijtje 

  • Precisiewerk: Het biedt een precisie die met traditionele snijmethoden niet te bereiken is. Hierdoor is het ideaal voor gedetailleerde ontwerpen en complexe vormen. 
  • Thermisch neutraal: Er wordt geen hitte gegenereerd, wat betekent dat er geen risico is op thermische beschadiging of vervorming van het metaal. 
  • Veelzijdigheid troef: Of het nu gaat om snijden van staal of andere materialen, onze watersnijmachine kan een breed scala aan diktes en soorten aan, waardoor het een veelzijdige oplossing biedt voor uiteenlopende behoeften. 
  • Kostenbewust: Klanten vragen zich vaak af wat de kosten zijn. Wij vinden de juiste balans tussen kwaliteit en kosten, waardoor watersnijden een kosteneffectieve keuze blijft zonder in te leveren op kwaliteit. 
  • Milieuvriendelijkheid: Deze techniek is aanzienlijk milieuvriendelijker dan andere snijtechnieken, omdat er geen schadelijke gassen of restproducten vrijkomen. Bovendien is het water in veel systemen recyclebaar. 

Watersnijden van metaal bij Xplended 

Wij staan altijd vooraan in de nieuwste metaalbewerkingstechnologieën, en ons specialisme in watersnijden is daar een perfect voorbeeld van. Of je nu een eenmalig project hebt of op zoek bent naar een langdurige samenwerking, wij passen ons aan jouw wensen aan en garanderen dat je op ons kunt rekenen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we van jouw volgende project een succes kunnen maken. Bij Xplended maken we van jouw ideeën realiteit, met precisie en passie voor metaalbewerking. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

Watersnijden

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.