Laswerkzaamheden-Xplended-04
Laswerkzaamheden-Xplended-04
RVS-producten door Xplended in Waddinxveen
[ ]
Waddinxveen

Heb je RVS op maat nodig? Kom dan naar Xplended in Stolwijk

Heb je RVS op maat nodig in Waddinxveen? Dan ben je bij Xplended aan het juiste adres. Wij zijn een staalbewerkingsbedrijf met jarenlange ervaring. Als bedrijf hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Wij willen je een passende oplossing bieden voor elke situatie. Onze medewerkers hebben allemaal de benodigde kennis om met je mee te denken. We blijven bijscholen om op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen in ons werkveld.

De vier stappen van ons productieproces

Wil je dat we RVS op maat voor je maken in Waddinxveen? Hieronder leggen we uit hoe het in zijn werk gaat na het maken van een afspraak.

  1. We hebben een kennismakingsgesprek waarin we je wensen en eisen bespreken. Daarna bespreken we de mogelijkheden.
  2. We maken een offerte voor je, die je thuis rustig kunt bekijken.
  3. Als je akkoord gaat maken we als het nodig is een technische tekening. Is het niet nodig dan starten we het productieproces. In het geval van een technische tekening kun je deze controleren en wel of geen goedkeuring voor geven. Na je goedkeuring starten we het productieproces
  4. Het product is klaar en je wordt op de hoogte gebracht.

Het voordeel van RVS op maat laten maken door Xplended? Wij hebben het hele productieproces in handen. Zijn er aanpassingen nodig? Geen probleem, die kunnen we zelf aanbrengen en het is daardoor zo gebeurd. Op deze manier is er veel bij ons mogelijk. Informeer naar de mogelijkheden of vraag eerst vrijblijvend een offerte bij ons aan. Vraag hier de offerte aan.

Wij knippen, kanten of lassen graag het RVS voor je

Als bedrijf hebben we geïnvesteerd in de nieuwste technologie. Wij kunnen veel diverse opdrachten aannemen. Wil je dat er RVS gesneden wordt? Wij raden RVS-lasersnijden aan door de hoge snelheid en de schone en gladde snede zijn de opties oneindig. Met deze techniek kunnen we complexe vormen snijden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, wij denken graag met je mee.

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

RVS | Waddinxveen

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.