Laswerkzaamheden-Xplended-04
RVS-producten door Xplended in Alphen aan den Rijn
[ ]
Alphen aan den Rijn

RVS-producten in Alphen aan den Rijn van Xplended  

RVS of roestvast staal is een metaalsoort die zich goed leent voor meerdere soorten van bewerking.  De flexibiliteit van deze staalsoort biedt volop mogelijkheden. Als metaalbedrijf, met jarenlange ervaring op het gebied van roestvast staal bewerken, helpen wij klanten door maatwerk RVS in elke vorm en maat aan te bieden. Het gehele productieproces hebben wij hierbij in eigen beheer. Voor het kanten, knippen en RVS lassen maken wij gebruik van onze eigen machines. Wat mogen wij voor jou bewerken? 

Metaalbewerking van ontwerp tot productie 

Innovatief en betrokken. Die woorden zijn van toepassing op Xplended. Wij buigen ons dagelijks over RVS diensten in de breedste zin van het woord. Wil jij laswerk in Alphen aan den Rijn laten uitvoeren? Wij beginnen altijd met het in kaart brengen van jouw wensen. Hierna ontvang je van ons een offerte. Neem deze in alle rust door en laat ons weten of wij onze handen voor jou uit de mouwen mogen steken.  

Ben je akkoord, dan volgt een ontwerp dat aan de hand van een technische tekening tot stand komt. Dit vormt de leidraad voor het productieproces. De technische tekening krijg je trouwens mee als jouw maatwerk RVS plaat klaar is. Handig om te hebben, mocht je in de toekomst nog een RVS-plaat nodig hebben. 

Kwaliteit RVS-lasersnijden door Xplended 

Voor maatwerk RVS in Alphen aan den Rijn gebruiken we een lasersnijtechniek die ons in staat stelt de meest ingewikkelde vormen te snijden. Verras ons met jouw wens voor een bijzondere vorm en ervaar onze creativiteit. Kies je voor ons, dan ga jij in zee met een betrouwbare leverancier van RVS-producten.  

Duidelijke en transparante communicatie zijn bij ons standaard. Laat jouw woning opvallen met een stijlvol object van RVS en kom met ons in contact. Ons team weet met een sterk staaltje techniek tot een verrassend eindresultaat te komen. Jouw RVS-plaat op maat wordt mogelijk gemaakt door het team van Xplended. 

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

RVS | Alphen aan den Rijn

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.