Laswerkzaamheden-Xplended-04
RVS-producten door Xplended in Alblasserdam
[ ]
Alblasserdam

Xplended, jouw specialist in RVS-bewerking in Alblasserdam 

In de volksmond wordt RVS nogal eens ‘roestvrij staal’ genoemd, maar deze benaming is niet helemaal juist. De afkorting RVS staat namelijk voor ‘roestvast staal’. Xplended heeft jarenlange ervaring in het bewerken van roestvast staal in Alblasserdam. Dit doen we met behulp van ons eigen machinepark. Voor al jouw vragen bieden wij met onze diensten uitkomst. 

Roestvast staal bewerken 

Op het gebied van roestvast staal bewerken, hebben wij een passend antwoord op elke metaalvraag. Wij knippen, lassen en kanten RVS producten precies zoals jij wilt. Het gehele productieproces voeren we uit in onze bedrijfshal. Het gemak waarmee roestvast staal te bewerken is, maakt het tot een veel gekozen materiaal voor gebruik binnen en buiten. Verras ons met jouw ideeën, dan gaan wij bezig met het ontwerp en het creëren van het perfecte product. Na afloop krijg je van ons de technische tekening. Deze is meerdere keren te gebruiken. Handig als je het product vaker nodig het.  

RVS werkzaamheden in Alblasserdam 

Zoek jij in Alblasserdam een bedrijf dat jou helpt met een RVS-plaat op maat? Neem in alle rust een kijkje bij de mogelijkheden van Xplended en vraag in Alblasserdam een offerte aan. Wij investeren als bedrijf voortdurend in nieuwe technologie. Hierdoor vindt het maatwerk RVS-lasersnijden onder hoge snelheid plaats en is het eindresultaat altijd een gladde en schone snede. In welke vorm dan ook. 

Advies over maatwerk RVS  

Bij Xplended staan de wensen van onze klanten altijd voorop. Wij helpen je graag met maatwerk RVS diensten in Alblasserdam of met RVS lassen en ander metaalbewerkingswerkzaamheden. Laten we samen kijken wat in jouw situatie de beste keuze is. Met ons deskundig advies kom jij in het bezit van maatwerk roestvast staal van Xplended. Heb je nog vragen of behoefte aan advies? Kom dan met ons in contact.  

Neem contact op

Xplended logo
Xplended

Stel uw vraag

RVS | Alblasserdam

Direct contact

Direct contact

Vul uw contactgegevens in

Product op maat laten maken of zoek u wat anders?

Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.